自选串烧$100蚊有十串,平民价,即叫即烧 👍🏻串烧种类除咗肉,仲有海鲜类、丸/肠类、蔬菜类通通有,种类颇多;辣度由唔辣,小中大辣,至最高级别嘅魔鬼辣,嗜辣一族应该去挑战下🌶️🌶️🌶️🌶️🌶️🔥🔥😎今次叫咗十串串烧($100) 外卖,🐂牛舌爽口油香重,牛肉牛香味重,唔干身,食落仲有肉汁;🐑羊肉口感扎实,够骚,羊肉爱好者表示喜欢!🐽猪腩肉半肥瘦,有油脂感但唔会太油腻,🦐大虾够新鲜,最怕食到霉虾🫢;🍍烧菠萝表面微焦,入口多汁酸甜;🐟烧秋刀鱼烧至皮脆香口;🐔鸡翼皮脆肉滑;另外点咗串🐡烧白鳝($38) 新鲜,肉爽有咬口;串烧整体熟度拿捏得非常刚好,香料味道唔会太咸,孜然粉用得恰到好处💪🏻试过去其他串烧店串烧落过多孜然粉,根本食唔到肉味🤨小店地方细细,但干净企理,布置简单朴实,每晚营业至凌晨2点,啱晒街坊夜鬼宵夜🌝另话说抽住坐车返屋企时,放工时间车箱挤迫,听见企后面位女仕同朋友讲「我闻到阵好香嘅烧肉味!」🤣🤣🤣

串烧十串
串烧十串