2023-07-14 599 浏览
又出左去土瓜湾喇。。我朋友最新去左呢区住。。同佢刚生左ᗷᗩᗷY。。咁我就去土瓜湾揾下佢啦。。呢区可能发展中。。越来越多ᑕᗩᖴE。。朋友今次带左我去呢间佢去过嘅ᑕᗩᖴE。。佢都有基本嘅ᑕᗩᖴE野食。。意粉炸鸡。。我就觉得佢个炸鸡都几正架。。酸酸甜甜又有少少辣。。超级开胃👍🏼👍🏼仲有佢加埋芝士同佢系成只锤。。一攞起出现左拉丝嘅效果👍🏼👍🏼打卡一流。。当然都好好味啦👍🏼其他野食都质素都👌🏼架。。味道啱啱好👍🏼我都系会帮衬下小店。。都有啲惊喜👍🏼👍🏼..🍗 ᑕᖇISᑭY ᖴᖇIEᗪ ᑕᕼIᑕKEᑎ ᗯITᕼ SᗯEET & ᑕᕼᒪᒪI SᗩᑌSE🥪ᗩᐯOᑕᗩᗪO ᑭᖇᗩᗯᑎ TᗩTᗩᖇ TOᗩST🍝ᑕᒪᗩSSIᑕ ᑕᗩᖇᗷOᑎᗩᖇᗩ..📍 Limited (土瓜湾)土瓜湾炮仗街93号喜筑地下E室..@limited_since2021..=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=•=#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverh
又出左去土瓜湾喇。。
我朋友最新去左呢区住。。同佢刚生左ᗷᗩᗷY。。
咁我就去土瓜湾揾下佢啦。。
呢区可能发展中。。越来越多ᑕᗩᖴE。。
朋友今次带左我去呢间佢去过嘅ᑕᗩᖴE。。
佢都有基本嘅ᑕᗩᖴE野食。。意粉炸鸡。。
我就觉得佢个炸鸡都几正架。。
酸酸甜甜又有少少辣。。超级开胃👍🏼👍🏼
仲有佢加埋芝士同佢系成只锤。。
其他野食都质素都👌🏼架。。味道啱啱好👍🏼
我都系会帮衬下小店。。都有啲惊喜👍🏼👍🏼
🍝ᑕᒪᗩSSIᑕ ᑕᗩᖇᗷOᑎᗩᖇᗩ
📍 Limited (土瓜湾)
土瓜湾炮仗街93号喜筑地下E室
@limited_since2021
#cafe#cafehopping#cafehoppinghk#coffeeshop#coffeeshopcorner#coffeeshopvibes#discoverhongkong#foodiesofinstagram#foodstagram#hkcafe#hkcoffee#hkdessert#hkfood#hkfoodie#hkfoodlover#hkfoodstagram#hkig#hkstyle#hongkong#hongkongcafe#hongkongfoodshare#limited#limited_since2021#tokwawan#tokwawancafe#tokwawanfood#土瓜湾cafe#土瓜湾美食#喜筑#土瓜湾街市