同事仔发现公司附近有间好味又抵食嘅西餐厅「WM Café & Bar 」,Set Dinner都只系百零蚊位,今日放工即刻约埋我一齐去✌🏻一入去餐厅已经播放紧Blackstreet Boys,啱晒Happy Friday chill返晚😆所有套餐都包括餐汤同沙律,今晚嘅系龙虾汤,入口creamy虾味浓郁,沙律菜新鲜爽脆,加入香橙同蕃茄仔,酸酸甜甜特别开胃🥗安格斯牛肉芝士汉堡配薯条双层牛肉份量十足,充满肉汁,加上半溶嘅芝士、新鲜嘅生菜同蕃茄,口感非常丰富,一口咬落去啖啖肉,超高质嘅burger🍔配菜系粗身嘅薯条,热辣辣脆卜卜,点上茄汁食到停唔到口😋柚子海盐蜜糖法式猪鞍扒厚切嘅猪鞍扒足足2cm厚,肉质松软juicy,酱汁带柚子香甜甜地,配搭猪鞍扒最适合不过👍🏻配菜嘅薯蓉软绵香滑,入口仲食到粒粒嘅薯仔粒,增添口感,推介🉐番薯条Set Dinner可以以优惠价加配小食,番薯条外脆内软,加上大量嘅黑松露酱特别香浓,我地两个都争住食😆意式炸鸡翼鸡翼亦系即叫即炸,皮脆肉嫩多汁,洒上香草去煎炸零舍香口美味,超赞👍🏻📍WM Café & Bar (启岸) (土瓜湾)土瓜湾马头围道63号启岸1楼13号舖人

安格斯牛肉芝士汉堡配薯条

柚子海盐蜜糖法式猪鞍扒

番薯条

意式炸鸡

📍WM Café & Bar (启岸) (土瓜湾)
土瓜湾马头围道63号启岸1楼13号舖

人均消费:$150-200