2024-11-14
🍔Mac Nuts Burger w/ French Fries $156牛肉用咗安格斯牛肉 肉质好juicy仲有大大只啡菇 份量超足的而且薯条系即叫即炸 脆卜卜!🥞Pistachio & Jasmine Paste Soufflé Pancakes $104疏乎厘pancake好有蛋香 充满空气感 动L动L的~而且开心果酱好香浓 整体味道好夹🍮Tiramisu $68用鸭仔碟装住 外型超可爱的🐤口感好软滑creamy而且手指饼的干湿程度啱啱好酒味好浓郁🍝Mixed Seafood Linguine w/ Homemade Laksa Sauce $138意粉质感烟靭 海鲜有虾仁、鱿鱼、蚬 好鲜甜喇沙汁好惹味 唔会觉得油腻🥤White Peach Shaken Ice Tea $48好冰凉解渴 甜度啱啱好 所有人都啱饮☕️Irish Coffee $98暖温饮品来的~ 酒味比较浓 啱晒喜欢酒精类饮品嘅爱好者下次要试埋佢哋嘅lunch set先~嗌main course 就可以送热黑咖啡& Earl Grey Tea储满6个lunch set印花隔日就可以送一个免费 Lunch Set 的
牛肉用咗安格斯牛肉 肉质好juicy
仲有大大只啡菇 份量超足的
而且薯条系即叫即炸 脆卜卜!
疏乎厘pancake好有蛋香
充满空气感 动L动L的~
而且开心果酱好香浓 整体味道好夹
🍮Tiramisu $68
用鸭仔碟装住 外型超可爱的🐤
口感好软滑creamy
而且手指饼的干湿程度啱啱好
酒味好浓郁
意粉质感烟靭
海鲜有虾仁、鱿鱼、蚬 好鲜甜
喇沙汁好惹味 唔会觉得油腻
好冰凉解渴
甜度啱啱好 所有人都啱饮
☕️Irish Coffee $98
暖温饮品来的~
酒味比较浓 啱晒喜欢酒精类饮品嘅爱好者
下次要试埋佢哋嘅lunch set先~
储满6个lunch set印花隔日就可以送一个免费 Lunch Set 的 Main同黑咖啡