2021-11-16 391 浏览
呢间喺女人街入面嘅土耳其菜餐厅系夜收工人士嘅恩物, 全因为佢系c类食肆十二点先收工令到我哋呢啲嘢收工嘅人,过咗十点都有高质土耳其菜式 入到去装修非常之精美而且,月播住强劲嘅土耳其音乐,真系好似返咗中世纪 图曼帝国嘅环境一样我哋两个人分别嗌咗鸡肉串烧配薯条同埋牛肉串烧配饭,可能系夜咗嘅关系,所以上菜执枱等等都比较慢,我哋坐低咗大约两至三分钟先有人递上餐牌同埋帮手执枱 但系冇所谓啦,都唔算等咗好耐鸡肉串烧非常之地道配上薄荷酱 洋葱酱 同埋土耳其地道嘅辣酱,口味好有层次 配上新鲜炸起嘅薯条好好食串烧羊调味适中,攞嚟送饭非常之夹不过份量好似唔系好够,一百蚊呢讲真系有啲少,不过算啦味道都ok,而且十点之后仲有得食 下次再继续帮衬

但系冇所谓啦,都唔算等咗好耐
配上新鲜炸起嘅薯条好好食
串烧羊调味适中,攞嚟送饭非常之夹