2023-07-14
🥳庆祝朋友生日,选择咗一间好有异国情调嘅楼上cafe😍预约咗星期六嘅14:30,记忆中本来有限时用餐,好在当日冇乜人😂同埋好幸运🍀我哋被安排到一个好有私人空间又可以尽情打卡📷嘅位置🥰其实成间cafe 都好靓有好多位可以影到靓相😍📷📷📷我哋两人点咗一款小食、一款甜品同埋两人份量嘅茶😂慢慢食慢慢饮都饱肚!柚子乌龙(2人份量)$130😋食后感:-2人叫同一款茶就有好靓嘅茶壶📷打卡able-个茶好香几好饮,本来份量都多,可以每人饮到几杯,而且仲有得refill,refill 完1次再饮味道都keep 到唔会太淡,可以饮到3个钟🤣正👍🏻黑西哥粟米片 $95😋食后感:-本来想食Taco 可惜冇晒-呢个要趁热食,放得太耐芝士会冻咗同硬咗😂我哋挂住影相,食个时就成盘冻芝士黐住晒,所以 XLXLXLXL Egg Roll(阿华田味)$62😋食后感:-睇落以为好似系普通嘅cake😂食落有惊喜嘅味道😋好creamy有层次感,几好味🤤👍🏻✅必点
柚子乌龙(2人份量)$130
-2人叫同一款茶就有好靓嘅茶壶📷打卡able