2022-04-25
土耳其小城 (元朗)元朗就不嬲好多好嘢食,今日被土耳其小店嘅门面吸引,就同妈咪入咗去食啦,入边嘅装修劲新,充满土耳其灯做装修超级靓,员工非常热情❤️🔥喺呢度食饭都有喜悦嘅感觉,光明温暖,唔怪得咁多人book枱嚟呢度食饭。南印度马萨拉鸡$92鸡肉好滑,入口松软,夹烤饼来食一流,微辣,土耳其🇹🇷风味,顺带一提佢嘅洋葱青椒红椒煮得几淋,配菜都好食😋夹烤饼清爽一下口感,有菜有肉有淀粉质,营养够晒‼️蒜油烤饼$24必食‼️焗到超松软,净食都好好味呀,未点酱咬一啖已经觉得想食落去,充满蒜葱味道,少少咸刚刚好。鸡肉卷饼$60💡高度推介鸡卷,生菜🥬卷皮同鸡丝配合得天衣无缝,其实食一旧都够饱,生菜清新,鸡肉鲜嫩唔会摄牙,酱汁不腻不沾,一啖食落去嘅口感好澎湃。浮云沙律$52上枱嘅时候就已经闻到好香,一食落口就唔系普通食开𠮶啲沙律🥗绝对有土耳其嘅香料风味,蔬菜新鲜不在话下,佢嘅沙律酱都与别不同。苹果白露$38好甜嘅青苹果味芒果乳酸$38芒果打造嘅Milkshake,浓郁芒果香🥭
土耳其小城 (元朗)
南印度马萨拉鸡$92
蒜油烤饼$24
鸡肉卷饼$60
浮云沙律$52
苹果白露$38
好甜嘅青苹果味
芒果乳酸$38
芒果打造嘅Milkshake,浓郁芒果香🥭