2022-04-22
以前喺外国 一星期点都有一两日会买条kebab食贪佢搣走张锡纸就食得😌又唔会整污糟只手呢个长复活假行街𠮶阵俾我发现佐敦开左间新🇹🇷土耳其外卖店当然要买嚟试一试😌🌟Chicken Doner Roll🌟Lamb Kebab RollKebab roll除咗馅唔同之外其他都大同小异先讲左𠮶馅🐓Chicken Doner Roll嘅鸡肉份量多 但唔会煮到柴晒🐐Lamb Kebab Roll嘅羊肉属半肥瘦 但膻味唔会好劲有啲羊脂食落更香口最正系即叫即整😍系𠮶旋转烤炉度即刻切啲肉出嚟-Kebab roll块flatbread薄身 口感烟靭但唔会有面包感入面蕃茄🍅洋葱🧅份量多都包得好扎实唔使惊一路食一路跌啲馅出嚟✨特制嘅乳酪辣酱刺激而不太辣😬钟意食辣嘅朋友可以+$10加辣🌶🌶🌶整体来讲十分出色-而佢哋嘅roll劲大条🤩拎上手好有份量半条已经有一杯野饮咁高 非常抵食佢哋卷完𠮶roll会再帮你烘返热佢确保返到屋企食都唔会冻晒🥰🌟Banana smoothie shake可惜当日芒果卖晒🤣所以试左香蕉shake同样系即叫即整 见住佢真系成只香蕉放入blender度打杯shake出嚟🍌真材实料味道比较甜但
贪佢搣走张锡纸就食得😌又唔会整污糟只手
呢个长复活假行街𠮶阵俾我发现佐敦开左间新🇹🇷土耳其外卖店