2022-11-14
前几日食豚王😚 发现佢哋就世界杯盛事,于11月推出世界杯外带面组合😍 好想食呀!我即刻带走一pack返去自肥(✯◡✯)「W杯•限定外带面组合」包括:豚王一杯×2组黑王一杯x1组赤王一杯x1组札榥啤酒x4罐堂食正价拉面第二碗半价优惠券x 1张* 食品需加热方可享用*好丰富嘅组合💕 买返去第二晚已经急不及待煮咗2包嚟叹ᕕ( ᐛ )ᕗ 煮法相当简易,bb都识煮(有啲浮夸🤣 主要就系将汤底、调味包、拉面,连同包装,依次放入滚水,加热13分钟、20秒、25秒即可🤤 轻松在家叹豚王拉面 GET❣︎基本款豚王拉面系我最钟意嘅♡´・ᴗ・`♡ 豚肉汤底浓郁香滑,拉面又挂汤😋 不得了!细佬就好钟意赤王拉面,香辣惹味🤩系屋企叹拉面,睇世界杯,仲可以叹埋札榥啤酒🍻 系世界级嘅享受呀♡︎♡︎♡︎💡tip: 如果想食硬身啲嘅拉面,千其唔好煮超过25秒呀! ENJOY♥︎
「W杯•限定外带面组合」包括:
豚王一杯×2组