2011-11-26 126 浏览
今天男友突然来找我食lunch,但荔枝角真的没有什么好食,不是茶餐厅就是大排档!! 其实都知有这家餐厅但早排系地铁都见到有其广告,心想真系甘成功连广告都做埋??下午放饭时间以为好多人要等位,但点知一去到就又位不过都算full既. Lunch Menu 平均 $98 - $158 不等, 但因我地E排劲穷,所以我地都选了最便的两个$98set.首先系烟三文鱼沙律 - 无影到相因为我只是食左三文鱼,D菜又无用任何dressing mix with, 无文无味, 所以好快叫人收南瓜汤 - 无特别,不是太浓不是太香我的主菜 - 香煎猪柳配珍珠米及泡菜 - 猪柳都算淋,分量适中.我唔食泡菜,但男友no good男友主菜 - 菠菜海鲜面 - 这个我反而觉得几好食同做既功夫比较多餐后我地点了热咖啡, 几好饮又够香.我最钟意e度就系waitress会不停帮客人fill water 同食完一样就立刻同你收起,唔使左住张抬.

南瓜汤 - 无特别,不是太浓不是太香

餐后我地点了热咖啡, 几好饮又够香.

2011-11-24