2020-11-09 1143 浏览
今日又去左南丰纱厂揾食😋 眼见对住大堂𠮶两间黑白餐厅都已经坐满哂人仲排长龙,于是就走上少少揾下其他野食🤣🤣慢煮去骨春鸡(半只) 伴嫩菠菜沙律 配蜜糖芥末酱 ($118)春鸡先经过慢煮再煎,外皮煎得香脆,鸡肉仍然保持嫩滑有肉汁🤤 净食春鸡唔沾酱都已经好够味好好味!加上蜜糖芥末酱又有另一番风味,好醒神👍🏼 嫩菠菜加上甜点醋,又鲜又甜😋😋牛油果 · 烟三文鱼 · 蕃茄莎莎配酸种面包 ($88)烟三文鱼好高质,又香又唔会觉得好咸,同牛油果绝配👍🏼 再加上蕃茄莎莎好清新!同样都有沙律菜,但酱汁唔同,系芝麻酱😋 都好好食!Cozy coffee主打精品咖啡☕️虽然今日冇饮到 (因为出发前已经饮左🙈) 不过呢度嘅野食已经令我好满意🥰再加上咁Cozy嘅环境,店外嘅座位会有阳光喺天花晒落黎🌞好chill好舒服🍃———————————————————————可以 Like & Follow 埋我地其他Channel 😉 以便得到最新吃喝玩乐资讯💕

牛油果 · 烟三文鱼 · 蕃茄莎莎配酸种面包 ($88)

———————————————————————

午餐