2017-10-15 3277 浏览
之前同同事黎食过几次,无论午市定下午茶,食物水准都吾错。另外环境干净企理,楼底高,光线充足。食都食得开心啲自在啲 😄虾饺烧卖呢啲,平时同屋企人饮茶好少叫,因为觉得无乜特别,但同事中有人好中意食,所以必叫。跟住仲叫左:烧腩仔、马拉糕、1蚊鸡、椒盐豆腐、瑶柱蛋白炒饭、咸水角…… 烧卖~我无食,因为怕有肥肉(我系连少少都吾食)虾饺~皮薄馅多,虾好大粒烧腩仔~吾热,而且肉有啲韧;之前记得食过系热,而且好口马拉糕~好够热,软棉棉,甜度啱啱好1蚊鸡~皮脆肉嫩,就好似平时去饮食个啲炸子鸡咁好食;初头谂住呢个做到咁平,会比行货我地,估吾到都有水准。(要预先订位&够5人以上先可以叫)椒盐豆腐粒~依然咁好味瑶柱蛋白炒饭~饭有啲吾熟,同部长讲完,转左个星米星米~炒得够干爽,吾会痴埋一旧旧;不过啲虾好假,好似胶咁。虾无食咸水角~食到饱晒先黎,所以我无食
烧卖~我无食,因为怕有肥肉(我系连少少都吾食)
虾饺~皮薄馅多,虾好大粒
烧腩仔~吾热,而且肉有啲韧;之前记得食过系热,而且好口
马拉糕~好够热,软棉棉,甜度啱啱好
椒盐豆腐粒~依然咁好味
瑶柱蛋白炒饭~饭有啲吾熟,同部长讲完,转左个星米
咸水角~食到饱晒先黎,所以我无食
2017-10-13
  • 马拉糕