2016-05-06
铜锣湾食肆百花齐放,不同菜色都尽在于此,朋友介绍话呢间小甜谷几好,今日就过去食番个晚餐加甜品。一望店面,简约清新,干净整齐,侍应亲切有礼,知道我地第一次去食,介绍餐牌,仲推介左我地几款食物:合桃虾沙律一望个卖相已经加哂分,沙律菜好新鲜爽口,而且冇乜靑味,加上合桃,合桃味好浓,而且又香又脆,另外仲有橙片,令整个沙律带少少酸味,又好清甜,非常醒胃白酒煮蚬闻落好香,卖相同样好靓,色香味俱全,每只蚬都大只,而且好有肉,鲜甜入咪,而且弹牙,正烟肉蚝肉卡邦尼亚意粉烟肉好香,一片片,而且肥瘦适中,好滑,大大只蚝,好有肉,有少少焦,带少少香口,调味可以朱古力心太软朱古力爱好者绝不能错过既甜品,朱古力味好香浓,里面流心朱古力热辣辣,配上冻冰冰既香草雪糕,一流!小甜谷既主菜同甜品,卖相精致,味道一流,朋友果然冇介绍错!
合桃虾沙律
白酒煮蚬
烟肉蚝肉卡邦尼亚意粉
朱古力心太软
小甜谷既主菜同甜品,卖相精致,味道一流,朋友果然冇介绍错!