2019-08-26 36 浏览
近期返工忙完一大轮想对自己好D,又想食下西餐,就去左位于铜锣湾站附近既Stadium 食返餐好既,佢门面很有特色,似运动场地为蓝本,好有气氛,好Relax。见佢样样都几好咁,一于叫个大肉盘,贪佢样样都有一啲啦。是日例汤有这碗味道清爽,热辣辣既南瓜汤,俾人个感觉很新鲜很开胃,令人们食欲大增,的确是很不错的。食肉兽并盘(烧春鸡,猪鞍排,肉肠,肉丸,烟肉)是日推介之选!十分之满足,一份并盘里面,有多种唔同嘅美食,估唔到佢配合得十分不错。猪鞍排绝对唔会太过硬或者太过咸,厚切大大件,刚刚熟,有猪味之余又有口感,正! 而佢既烧春鸡入味程度刚刚好,味道又够晒香口,肉又够晒滑,不鞋口,不易做到的。大肉肠同烟肉味道又唔会太咸,肉丸有鲜肉味,赞好!冻柠茶/鲜果汁最后叫了两种嘢饮,为完美嘅一餐画上句号!另外,喺出面都见到有不少人饮酒,等我下次都试吓先!

是日例汤

食肉兽并盘(烧春鸡,猪鞍排,肉肠,肉丸,烟肉)

大肉肠同烟肉味道又唔会太咸,肉丸有鲜肉味,赞好!

冻柠茶/鲜果汁
最后叫了两种嘢饮,为完美嘅一餐画上句号!

另外,喺出面都见到有不少人饮酒,等我下次都试吓先!
2019-08-07