2023-03-21
#长沙湾 #荔枝角 @sinsadong.bathhouse.hk🛁餐厅以韩国澡堂为主打, 设有浴池, 仲有包头巾, 好适合打卡! 餐点选择不少, 还有套餐, 不错啊, 一次过试匀多款食物! 🐖韩式猪手配生菜包 $248/2人份 ~ 猪手皮软嫩弹牙, 满满的骨胶原! 猪手肉质嫩滑, 仲洒上芝麻, 增添香味! 配有大量不同款式沙律菜, 搭配辣椒、蒜片、萝卜泡菜等同食, 我最爱的菜式之一! 🍢晚市炒年糕套餐 $326! 🌶辣炒年糕 ~ 甜甜辣辣, 年糕烟烟靭靭, 仲有大大串鱼片, 及大量鹌鹑蛋, 好有韩国街头小食味道呢…🍗原味炸鸡三件 ~ 炸鸡皮脆肉嫩, 炸粉够薄! 🍤新沙洞招牌炸物拼盘细份 ~ 大大份,一次过试晒所有炸物! 🍑蓝柑橘白桃梳打特饮 ~ 外观超吸晴, 有著淡淡的果香味道! 🌹玫瑰梳打特饮 ~ 浓浓的玫瑰味, 好解渴! 🧇法式焦糖炖蛋窝夫 ~ 焦糖味道浓郁, 脆脆的又甜, 窝夫是千层的, 够松软! 🫐杂莓伯爵茶特饮、百香果水果茶特饮 @$48 ~ 这两款特饮都非常清新, 有新鲜生果, 淡淡的茶香味道!
🍢晚市炒年糕套餐 $326!
🍗原味炸鸡三件 ~ 炸鸡皮脆肉嫩, 炸粉够薄!
🍤新沙洞招牌炸物拼盘细份 ~ 大大份,一次过试晒所有炸物!
🌹玫瑰梳打特饮 ~ 浓浓的玫瑰味, 好解渴!