2021-09-20
原本准备好饭盒谂住落街买外卖返公司食,行过homing people, 见佢有幅猫猫画介绍今日lunch special,俾只猫猫吸引咗,就坐低食个午餐,本身仲惊唔饱,点知原来系饱得嚟心灵仲要得到满足❤️吉列池鱼配沙律及手工多士讲咗是日午餐special主角💁🏻♀️第一次食吉列池鱼,比普通吉列鱼柳嘅鱼味鲜好多🌊裹住池鱼嘅面粉唔会好厚,啖啖池鱼嘅滋味🐟但我最最最最最欣赏嘅都系佢嘅手工多士,面包有好多坚果,亦好重果味,好清新!钟意用手拎住面包食🙌🏻面包烘热暖偏热上,摸落表面暖得嚟好实净,但食落个心软得嚟非常烟韧有弹性🤍咬一啖面包,望住面包由有牙齿印、被压扁嘅状态,再慢慢慢慢胀返起,跟住再咬多啖,再睇住佢慢慢胀返...好似望紧嚿面包,又好似望住自己😂真系好治愈🤍c’est la vie沙律菜新鲜爽口,但略嫌个汁甜咗少少😅Flat white
吉列池鱼配沙律及手工多士
沙律菜新鲜爽口,但略嫌个汁甜咗少少😅
Flat white