先讲重点!唔好中伏!咩都好难食!谂住食个快饭去上堂 叫左个蕃茄牛肋意粉加热柠水,心谂咁基本嘅食物唔会伏挂,点个知伏到我觉得自己唔自爱,食埋d 垃圾入肚,亦觉得自己成为唔尊重食物嘅帮凶!杯热柠水佢用小纸杯上,唔环保之余仲要水有怪味!个意粉仲出人意表,一个碗盛放用水煮好嘅意粉,完全零调味,基本是白烚,走油盐!个蕃茄牛肋仲经典,牛是用水烚好,又系走油盐,仲要走埋牛味! 蕃茄汁如水,之后倒上去嘅,完全无同牛肉一齐煮过,个蕃茄呢,亦无同个汁一齐煮,是生切两旧放入去,个底仲有d 雪藏薯仔!哗,食个车仔面,每样𩠌都有自己嘅调味丫,你个意粉,同车仔面一样分开煮,之后摆埋就够胆比客仔,仲要全部野无味架!收70蚊,你收我30蚊我都唔食呀!简直是侮辱茶餐厅同冰室,你咁嘅食物,同外国唐人街d chinese food 都不如呀!!去超级市场买个几𩠌饭都无咁嬲呀!
先讲重点!唔好中伏!咩都好难食!

杯热柠水佢用小纸杯上,唔环保之余仲要水有怪味!

去超级市场买个几𩠌饭都无咁嬲呀!

• 无呀!