餐厅: Green Waffle Diner (擺花街)
资讯:

2023-04-24 13 浏览
Egg florentine waffle with homefries❤️呢个系我既至爱egg Benedic呀,煮特好嫩好滑既流心蛋,加埋芝士同爽嫩既菠菜,仲有蛋下面既薯仔粒,好软绵绵,窝夫就有少少脆,好吃!Penne carbonara💛呢个同样系我嘅大爱,因为系芝士,有巴马臣芝士亦都有啲芝士酱,成个意粉好似每一条都有芝士咁,再加埋本身好香浓嘅蛋汁同埋炸脆咗嘅烟肉碎,系一个重量级芝士嘅卡邦尼意粉!Wild mushroom black truffle risotto🤎呢个啱晒重口味人士,亦都啱晒啲钟意食菇嘅人,因为真系好香菇味,除咗中间有一只焗香但嘅大啡菇,饭入边亦都有唔同嘅菇菌粒同埋有黑松露碎,食到好香嘅黑松露味,啲饭又唔会太硬,软硬度啱啱好,非常好味道!Make your own omelette 自选奄列🧡呢个奄列好大份,炒蛋好滑,入边可以自选配料,另外仲有两块谷物面包都有烘过,再加埋啲炒香左嘅薯仔粒,食晒一份就劲饱!Create your own waffle💚呢个都系可以自己选择嘅一个窝夫,我哋就拣咗斑兰味嘅窝夫,亦都加咗火龙果士多啤梨同蓝莓,仲有黑朱古力同白朱古力碎,窝

Penne carbonara💛

Make your own omelette 自选奄列🧡

Create your own waffle💚
呢个都系可以自己选择嘅一个窝夫,我哋就拣咗斑兰味嘅窝夫,亦都加咗火龙果士多啤梨同蓝莓,仲有黑朱古力同白朱古力碎,窝夫唔会太硬,反而有少少脆,但系又有啲烟韧,好香斑兰味,再加埋啲新鲜嘅生果,都系好清新嘅感觉!