工作关系与朋友再度来到元朗🙂‍↕️郁郁苍苍既下雨天行到凤攸北街一间叫Sole Coffee既咖啡店同朋友决定入去食啲野暂避雨丝早餐选择不算太多,我地各自嗌左一个All Day Breakfast 见到餐牌上有tiramisu coffee,就算冇得跟餐价嗌都要一试🤨呢杯Tiramisu coffee真系冇得顶一嚟到已经系视觉嘅享受分咗三次去食上面块手指饼第一次:咁一口咬落去脆口, Tiramisu cream嘅奶油味都好出第二次:轻轻浸落杯咖啡度, cream同咖啡融合咗之后, 外面Creamy入边都仲系脆卜卜,真系好似食紧Tiramisu第三次:将块手指饼浸落去杯咖啡度,直到觉得差唔多要断为止,块饼索晒啲咖啡味,口感好似棉花咁,正!Cappuccino就冇乜特别,纯粹望住杯嘢觉得好治愈,可能系因为白雪雪😂Deluxe All Day Breakfast望住个摆盘真系觉得好整齐好治愈😂😂Cumberland肠好Juicy不过最令我意外系佢两块多谷面包,本身我同朋友都麻麻哋食谷物,不过呢块面包整到好脆口,上面有少少牛油,食落又几好食㖞All Day breakfast 块多士好脆好香!!!
工作关系与朋友再度来到元朗🙂‍↕️

Deluxe All Day Breakfast
望住个摆盘真系觉得好整齐好治愈😂😂
Cumberland肠好Juicy

All Day breakfast
块多士好脆好香!!! 平时食多士一定要搽好多牛油先觉得好食,但呢块面包本身就已经好香,甚至都唔需要再摆其他嘢喺上面

水波蛋我都觉得佢做得几好,时间控制得几好

估唔到纯粹入嚟避雨食啲嘢,意外发现一间好餐厅🤣