2019-07-17
已经听闻过呢间餐厅好一段时间,今次终于有机会黎试下佢既多国菜菜式。一行入餐厅,见到周围环境系以砖墙、木材同云石等元素营造岀独特时尚风格,感觉好岩黎happy hour或者casual dining。呢度系以地中海烧烤闻名,主打自家制熟成牛扒同海鲜🦐🐟🐚今次就想介绍我食左既呢款seasonal clams,啲蚬好大只好新鲜,蚬肉肥美饱满!我特别钟意佢个忌廉汁,加左香茅同辣椒,有少少泰式风味又够浓稠,如果再要黎蘸面包食就正喇🤤熟成牛肉都系另一个主打,食肉兽既我当然唔可以错过,食落肉味浓郁软嫩,但亦不失咬口,配上四川风味既杂菜做配菜,配搭创新而且特别!🎊另外都想一提餐厅既服务,服务员每个都好friendly,对客人既疑问有问必答,又会好主动关心客人用膳既情况,令到我同朋友成餐饭都食得好欢愉,一定会再光顾阿!🥳