2020-06-30
🇭🇰山东小城·有连侬墙有文宣既小黄店💛本身我地好想诗个墨鱼荸荠饺加好似好得意咁 但系我地去到已经卖晒😭😭店员话佢地11点半开舖 通常12点几1点就会无晒 如果大家想食就要早D去啦😗·黑糖黑醋排骨菜饭 $48我一开始系比呢个吸引到既 觉得佢个猪软骨好似好吸引咁🤤佢个猪软骨都整得几lum几入味既 不过我觉得可以再加少少甜度会再正D🤩佢个菜饭系比较健康个种 本身唔系话太多味 所以我觉得要捞埋D排骨汁先好食D🤭😈😈·鲜肉西洋菜饺 (5只) $28佢个馅入面超多菜我几种意 口感唔错同埋都多肉汁既 不过佢系比较似北方个种水饺 所以我觉得个皮系稍微厚少少 我自己中意皮薄个种多D姐 但系我男朋友就几中意😏🤣·京葱羊肉馅饼 $28呢个我男朋友又系超中意 佢入面系多汤到不得了 差唔到有一半都系汤 超级juicy 佢个馅又系调得好出色 羊肉唔会太骚得黎口感唔错 中意食羊肉既应该超中意😏.📍大角咀埃华街101号大卫楼地下A1号舖
黑糖黑醋排骨菜饭 $48
鲜肉西洋菜饺 (5只) $28