餐厅: Space cafe & kitchen
资讯:

2023-09-21 582 浏览
喺旧屋附近有间牛头角西餐小店 Sp.Ace Cafe之前lunchtime嚟过好多次 每次都会满座 好彩我一个人嚟 通常就会有小bar枱搭个位平时食鸡、猪款式比较多,今次试吓食牛嘅菜式安格斯牛肉扒 拼猪肉肠可以配黑椒汁/蒜蓉汁/ 烧汁除咗汉堡餐,全部是日精选都可以拣白饭/意粉/扁意粉/长通粉/薯菜(+$5)/沙律(+$10)重有得谂少份量(-$1)/多份量(+$1)午餐时段重送蒜蓉包(足料蒜蓉!正!),餐汤同热饮添喺店内外💛 都睇得出店主紧贴潮流,之前见到店内放置香港唔同流行歌手嘅应援物品同时佢应该都系一位支持环保嘅人士店内都好多唔同嘅相关活动推广枱面上贴有 重用餐盒租借服务,又有寄卖可折叠重用饮管宣传裸买生活节嘅海报重有个自助阅读阁(漂书),下昼唔繁忙时可以喺度睇吓书添呀
喺旧屋附近有间牛头角西餐小店 Sp.Ace Cafe

平时食鸡、猪款式比较多,今次试吓食牛嘅菜式
安格斯牛肉扒 拼猪肉肠
可以配黑椒汁/蒜蓉汁/ 烧汁
重有得谂少份量(-$1)/多份量(+$1)

午餐时段重送蒜蓉包(足料蒜蓉!正!),餐汤同热饮添

喺店内外💛 都睇得出店主紧贴潮流,
之前见到店内放置香港唔同流行歌手嘅应援物品
同时佢应该都系一位支持环保嘅人士
店内都好多唔同嘅相关活动推广
枱面上贴有 重用餐盒租借服务,又有寄卖可折叠重用饮管
宣传裸买生活节嘅海报
重有个自助阅读阁(漂书),下昼唔繁忙时可以喺度睇吓书添呀
2023-09-18