2016-05-18 81 浏览
同朋友去尖沙咀行街 ,谂唔到食咩好就行左去比较多野食既厚福街寻美食去!呢间门口姐姐,一直宣传得好紧要,见门面又几靓,又话新开冇耐,见又有甜品,又有意粉就去试下一落到去呢幅Lcd既维景风景吸引住,地库都有风景睇,真系几特别望望餐牌,晚餐都几抵食包野饮同沙律,沙律唔系求祈果种,好有心机甘,烟三文鱼沙律,边边的是红菜头汁,加埋一齐食好新鲜,D沙律菜一D苦味都冇西瓜汁好甜好足料荔枝西柚沙冰呢个一饮好清新,唔系平时好假的果汁味,呢柸入面真系有西柚肉同荔枝肉香煎𫚧鱼, 鱼皮煎得好脆,鱼肉还有肉汁,连配菜都好用心煮,蒜蓉薯泥好好味,薯容充满蒜香,青黄瓜配红菜头汁炭烧安格斯西冷牛扒五成熟 配黑松露酱汁,个汁真系一绝,黑松露超浓,牛肉味都唔错佢呢间铺头算好重本,所有雪糕都用Movenpick, 士多啤梨窝夫,窝夫脆脆的,加最正的草莓雪糕朋友叫左个雪糕夹,卖相好靓,影相一流,我偷食。左马卡龙有点甜两个人西餐+甜品才五佰几蚊埋单,坐得舒舒服服,去尖沙咀一定有下次
西瓜汁好甜好足料