2021-06-24
上次写咗个食评话个牛扒唔得,系讲真心话。听讲佢个汉堡包好食,所以决定再来试多次。牛肉汉堡$168 配薯条仲有少量沙律菜。 烟肉、芝士、蕃茄都系𠮶啲嘢啦 。我钟意个芝士片,唔会melt 得太厉害,又唔会成片冻冰冰 。牛肉 ,多汁有肉味,唔干。 块牛汉堡切开嚟仲系粉嫩嫩。 薯条同沙律都做得好好 。呢个真心正推介。👍🏻👍🏻👍🏻再叫个fish and chips , 掂,炸粉好薄, 鱼肉嫩滑多汁 ,唔会炸得太干 。 切开嚟仲好moist。 他他酱唔算好有诚意,系普通mayo ,唔似传统嘅加了chives,mustard, olives ect.... vinegar 要自己叫, 侍应先会提供。Deep fried tofu stick $68, 个个都话推介所以特登点。 我知道豆腐系冇味, 冇谂过个组合会咁差 。一条stick 有两只手指咁粗,加上无味炸味, 一碌咁大冇味嘅豆腐,只靠啲甜辣酱吊味 ,其实好怪 。 勉强食咗一条,好难受。 只怪本人唔食得咁清淡嘅嘢😂😩其实餐牌仲有好多其他菜式,我下次都会再嚟试下,系高质嘅。
其实餐牌仲有好多其他菜式,我下次都会再嚟试下,系高质嘅。