2019-12-01 1100 浏览
原本开开心心带一班小朋友去donut cafe. 食物算好食, 环境都好干净.但限时限刻一点宽松时间都唔俾就赶客走, 体验极差!坐低半个钟头后已经同你讲last order. 对于带着小朋友嘅家长需要十几分钟先开始安定小朋友落嚟跟住服务员同你讲last order...真系眼都突埋😳.虽然佢有限时11-1:00pm,但明明就只有我们一抬还要赶...比多15分钟都得挂?1:00pm正就已经有三个服务员过嚟扫晒所有枱上面嘅嘢...感觉非常差!赶著执拾小朋友的物件时问服务员有没有盒子带食物走(因为真系食唔切)服务员黑著脸说"俾两蚊!" 这个亲自主题餐厅聘请了一点都不宽容的员工,真的不想再带孩子去.
2019-12-01