2016-05-31 14912 浏览
Cool!今次九个人,餐厅比左间房我地,哈好彩比左间房我地炸!可能怕我地太嘈,不过我地真系好嘈!六个大男人讲起野上黎嘈到啦!如果影响到其他客人,真系唔好意思!!可能餐厅系地牢既关系,我觉得抽油烟唔系太好啦!其实个炉本身都系有位置抽烟既,不过唔系个个都系大厨!D男人COOK到D野黑晒好多烟个炉个抽气位根本唔足够,不过都系登D野唔惨!大嘥鬼会黎揾你地!「八色烧肉」就系四件猪腩和四件鸡肶肉,本身我意为两个炉会有两份八色烧肉,不过佢得一份。九个人得八旧肉仔都唔够食,所以咩味都唔系好食得出。。刺身都几多选择呀!不过大家就唔系好食生野。又唔系放得好靓。系D鱼下面放甜虾,D虾咩味都冇晒!「愤怒火牛仔,仙境纯情猪仔,冰镇大虾」我地九个人依三样野可以选五样,每样我地都有选到!我地觉得最好食系大虾第二系愤怒火牛仔第三系仙境纯情猪仔!冰镇大虾有我只咁呀!重有好多虾膏呀!讲真一句,我觉得猪肉好食D,系架上面清楚睇到肥瘦分明烧出黎D油分好靘靘,可能我唔怕食肥野啦佢D串串几好!佢个点红点绿原来就系大葱同蕃茄仔!感觉有D比骗了!不过我太钟意食鸡软骨!我地叫左30串!其他野食都OK呀!大部份食物都系以原汁原味为主,虽
八色烧肉
愤怒火牛仔,愤怒火猪仔
大虾
点红点绿
其他野食都OK呀!大部份食物都系以原汁原味为主,虽然餐厅有调味比大家,不过唔加调味就可以啦!咁大家先可以食到食物既原汁原味同鲜味!香港食物有咁多种,可能大家都已经忘记食物既鲜!「牛油扇贝」我都大大推介呀!不过重点系我地有个好厨师!个带子大家一定要食多D!
2016-05-14
点红点绿