Tbh我不嬲都唔好珍珠奶茶呢样野😳好耐以前减肥开始已经戒咗😗不过有时口痕嘅时候都会想饮呢啲邪恶野😌😈而我唯一会饮嘅黑糖珍珠鲜奶就系李圆圆!❤️永远都是最好喝的🫶🏻🌟黑糖珍珠鲜奶 (热) $30 (5/5)李圆圆嘅黑糖珍珠鲜奶,不嬲出名都系因为佢哋嘅黑糖、珍珠同鲜奶都系由台湾进口,而且比例都系特登调制过🥰佢哋嘅黑糖系由天然优质嘅甘蔗提炼,而且每日都系即煮,所以珍珠好新鲜同滚热辣🥰但系我最钟意饮佢哋嘅原因都系因为佢哋用日本明治奶😛❤️呢次第一次饮佢哋热嘅版本,觉得正过冻🥹因为鲜奶加热左之后奶味更加香浓🥹❤️而黑糖珍珠嘅甜味天然,即是冇得较甜度都唔觉得过甜,啲珍珠仲要好烟靭,充满着黑糖味🧡成件事沟埋一齐劲rich好好饮🥹真系即时唔钟意饮甜嘢嘅我都好钟意🥹🌟黑糖珍珠鲜奶2.0 (冻) $33 (4/5)2.0系列唔同之处系佢嘅鲜奶比例比起原味多30%💛所以奶味会更加出同埋更加rich😈温馨提示😗如果饮冻嘅话,记得唔好上下摇晃,因为会加快碎冰融化嘅速度,啲冰融左之后珍珠会因为低温而变硬㗎~店员会建议饮之前用饮管搅拌5-6个圈,令黑糖蜜化开😉咁就可以keep到珍珠嘅温度❤️‍🔥不过我都系觉得冰嘅存在系会令

🌟黑糖珍珠鲜奶 (热) $30 (5/5)

🌟黑糖珍珠鲜奶2.0 (冻) $33 (4/5)
2.0系列唔同之处系佢嘅鲜奶比例比起原味多30%💛所以奶味会更加出同埋更加rich😈温馨提示😗如果饮冻嘅话,记得唔好上下摇晃,因为会加快碎冰融化嘅速度,啲冰融左之后珍珠会因为低温而变硬㗎~店员会建议饮之前用饮管搅拌5-6个圈,令黑糖蜜化开😉咁就可以keep到珍珠嘅温度❤️‍🔥不过我都系觉得冰嘅存在系会令成件事淡咗~所以如果有得拣嘅话其实夏天都会拣常温😛

不过啲肥仔水都系间唔中饮一次就够🤣饮完劲饱即刻食唔落饭😝但要肥就要拣啱嚟肥~唔好哂quota mah😗李圆圆is da best!

加一服务费:❎

回头率:❤️❤️❤️❤️❤️ (5个❤️为满分)

📍地址:李圆圆 (亿利工业中心) (荔枝角)
荔枝角长沙湾道883号亿利工业中心地下6-A2号舖
2022-12-30