2019-11-05 609 浏览
由于我地怕要排队所以我地6点就已经企左系门口等佢开门🚪 餐厅装修好有印度风味而且都算大不过就要搭枱, 不过冇所谓啦, 因为都坐得舒服😚 难得黎到梗系要试多少少野啦, 我地叫左四样野同埋两杯饮品, 我地叫既时候个waiter 都叫我地叫住先, 应该系惊我地叫太多食唔晒😂 我地最尾当然食得晒啦芝士薄饼🧀呢个系必点, 总共有4️⃣大块, 每块都夹住满满既芝士, 不过呢个真系要衬热食, 冻左我觉得冇咁好食, 热既时候食会食到芝士拉丝, 好正🤤 薄饼厚度适中而且唔会过分油腻味道啱啱好新德里式烩羊肉(小辣)🐏呢个羊肉既汁系完全唔辣😂唔好睇佢细细兜其实都有颇多旧羊肉, 不过羊肉肉质偏”鞋”身, 不过整体黎讲都唔错玛莎拉烤鸡(中辣)🐔呢个咖喱我超钟意, 虽然唔系我想像中咁既味但系都系我钟意既野, 咖喱汁够惹味而系鸡肉够滑嫩🤤 完全系食唔停, 好正杂菜炒黄饭🥦🥒🥬呢个饭黎到既时候已经唔系十分热, 不过都好大兜我地两个人每人都食左三转🙈 料都几足, 有好多菜, 绝不欺场🤓另外叫左一杯青柠梳打同埋士多啤梨乳酪, 前者味道正常后者几好味, 无论质感或者味道都好似饮紧平时果d乳酪咁😍 等食物既时间有少少耐因为好快坐

芝士薄饼🧀

新德里式烩羊肉(小辣)🐏

玛莎拉烤鸡(中辣)🐔

杂菜炒黄饭🥦🥒🥬

另外叫左一杯青柠梳打同埋士多啤梨乳酪, 前者味道正常后者几好味, 无论质感或者味道都好似饮紧平时果d乳酪咁😍 等食物既时间有少少耐因为好快坐满左而且你叫既野系会一次过上🤔 另外餐厅净系收现金, 所以去既朋友记得带定现金去喇
2019-11-02
  • 芝士烤饼