2023-07-02
同老公出开尖沙咀,原本谂住去重庆大厦地库兰芳园朝下圣,点知多人到呕转过弯见到间牛肉面小店,又有我最钟意嘅肉燥饭,所以就坐低试吓我叫咗个牛腱肉燥饭,我老公叫左招牌牛肉面,个牛肉面汤底有啲药膳味好正,我同老公两个饮晒个汤🤣我自己个肉燥饭都好惹味,不过如果男人食可能偏细碗😗见到隔篱枱叫咗个话梅猪手于是我哋又追加,好彩有跟!好好食!真系有台湾𠮶阵味🤣不过食完要跑返2K另外,佢有好多台式饮品,原本想试芝士奶盖,但系因为太罪恶,所以都系叫咗个冬瓜茶就算。冬瓜茶唔太甜,几好味。原本问𠮶个哥仔可唔可以少甜点知佢话台湾包装好运过嚟已经系咁,如果要少甜佢哋只可以加多啲冰🤣原来冬瓜茶都系台湾直送过嚟,咁其他食材都应该系?所以唔怪得知真系几地道台湾味。两个人$200饮埋嘢,几好味😋下次出开尖沙咀食lunch多个地方拣❤️
我自己个肉燥饭都好惹味,不过如果男人食可能偏细碗😗
两个人$200饮埋嘢,几好味😋
下次出开尖沙咀食lunch多个地方拣❤️