2020-07-17
朋友之前黎食过劲推荐,所以呢日专登带小弟黎试😂我地呢日6点几黎到,门口已经排左条长龙😱等左15-20分钟就到我地喇~小弟都好中意去台湾旅行,最近我谂大家都好想去旅行😔入到去餐厅即刻有好浓烈既台湾味😍唔止因为店员都系台湾人,餐厅既装修亦都好有台湾风味😌不过就坐得逼左少少~~红烧半筋半肉面 - $55一饮个汤底就更加觉得自己好似去左台湾咁!!d味好地道,好正宗!牛肉同牛筋既份量都几多,牛肉都几淋~汤底好香浓不过就有dd油,整体都算唔错,真系好地道😍泡菜香豆腐 - $28呢个豆腐就同系台湾夜市坐系度食个d臭豆腐一模一样,只系呢个豆腐唔系臭豆腐😂😂豆腐炸得好香脆,好好食😍😍😍旁边既泡菜酸酸地好开胃👍🏻👍🏻虽然依家无得去台湾住,但系可以食到咁好食又咁地道既台湾菜真系可以顶住先😂下次要再去食过!
红烧半筋半肉面 - $55
泡菜香豆腐 - $28