2023-11-13
开咗舖20几30年,每次路过都有好多人排队,今晚想食下啲小食,就顺路买返屋企😆劲夸张㗎6点左右已经排哂队,好多街坊学生烧卖陈皮鱼蛋(各半份)因为怕太辣我哋就酱分开咗,自己想要几多就点几多!好贴心呙👍🏼半份都多㗎!烧卖系烟烟韧韧𠮶款黎,陈皮鱼蛋细细粒有咬口!个酱一流呀😝唔太辣原来!狗仔粉一样贴心地分汤😆菜圃都几辣🤭我不停食嘅时候要加汤!好耐无食过🥹好好食!仲有肉碎!!碗仔翅劲多料😚好多木耳,肉丝,菇,蛋花!净系加咗麻油已经好香!咁大碗都系25蚊咋!抵食!!煎酿三宝好特别,有西兰花😆第一次食!鱼蛋,红肠,茄子🥰唔算好油!鱼肉好好食🤤串烧见好多人推😝叫咗2串猪颈肉🤩推荐!!即叫即烧,等咗一阵间啦😆不过好值得!厚切!劲juicy!!🥹我拣咗孜然粉味,my fav
烧卖陈皮鱼蛋(各半份)
狗仔粉
碗仔翅