鱼钫原来以前系大排档 依家变佐中式既小餐馆~~ 除佐川菜 仲有好多地道小菜 连鸡煲同鱼锅打边炉都有 小店最出名应该麻辣鱼春煲!! Lunch都已经见到好多枱食紧🙈好似好惹味咁🤤下次黎真系要试下~.◽️水煮牛肉上海面 $58😋👍🏻:👅👅👅👅.8/5分Lunch仲包例汤同饮品~ 菜干汤饮落一啲都唔马虎 每碗都有好足料既菜干 好住家咁好饮😍劲大碗!! 水煮牛肉食落都几辣🤭 系我至爱既麻香味🤤 牛肉片份量都好多同大大块 咬落唔会过韧 仲落佐好多芽菜同木耳做配料🙆🏼‍♀️.◽️酸菜鲶鱼片上海面 $58😋👍🏻:👅👅👅👅.7/5分同样地可以转水煮/鲜茄汤底~ 一黎到就见到劲大块既鱼片舖面 唔会好松散 食落几嫩滑 不过就有啲多骨😶 (可以+$5转桂花鱼)汤底落佐好多酸菜 芽菜 菇 萝卜片 泡椒去熬 酸味同鱼既鲜味好够~~酸味较重中和佐泡椒既辣 所以辣味唔系好重🙈 不过个萝卜太索味好酸🤫 上海面好有弹性 卦汁之余又唔会过林 亦都可以拣配粉条/米线/饭🙆🏼‍♀️ .总结,Lunch真系好抵cp值好高🙆🏼‍♀️以后想食重口味就知去边😛今次试佐依两款都好地道好正🤤味道同平时出去食一大煲冇乜分别😍除佐依两款仲有好多款可以

◽️水煮牛肉上海面 $58
😋👍🏻:👅👅👅👅.8/5分

◽️酸菜鲶鱼片上海面 $58
😋👍🏻:👅👅👅👅.7/5分

酸菜鲶鱼片上海面

总结,
Lunch真系好抵cp值好高🙆🏼‍♀️以后想食重口味就知去边😛今次试佐依两款都好地道好正🤤味道同平时出去食一大煲冇乜分别😍除佐依两款仲有好多款可以简~~重点系唔洗加一服务态度仲要好好🥰 小炒类都唔会特别贵 下次可以带frd/屋企人黎试🤤
酸菜鲶鱼片上海面