1K
2022-07-15 148 浏览
大角咀出名多好嘢食而今次都唔例外🤤 呢间私房菜主打正宗广东小菜,更有比较特别嘅原生炖汤饭同竹筒蒸饭🤪 用平民嘅价钱就能享受到大使级嘅厨艺~ 钟意食中菜嘅朋友千祈唔好错过☺️🐠 川芎白芷炖鱼头汤饭 $68鱼头汤用慢火煲滚4小时~ 打开玻璃盖后即刻闻到浓郁嘅鱼香味🐟 汤内有好大个鱼头😱 仲有唔同嘅药材配料添!入口温和,暖胃,味道十分香甜,必点之选,值得一试☺️🍲 美极干炒牛河 $68有惊喜🫣 牛肉片炒至透薄,肉味浓郁,味道天然😝 河粉上色均匀,条条分明而且唔油腻!整体炒得好有镬气😗 十分推介❤️🌶 回味泡椒凤爪 $68 凤爪酸辣爽口,皮带点嚼劲,超级开胃同惹味🔥🥛 冻奶茶 $6第一次饮到呢个味道🫣 自家制茶底十分特别,茶香味浓郁,比奶味重!口感非常幼滑而且好解渴😂 绝对值得一试💕🍋 冻柠茶 $6同样地采用咗自家制茶底,感觉好清新☺️🥣 海底椰汤真材实料,滋阴润肺,味道十分清甜,正👍🏻

🐠 川芎白芷炖鱼头汤饭 $68

🍲 美极干炒牛河 $68
美极干炒牛河

🌶 回味泡椒凤爪 $68
凤爪酸辣爽口,皮带点嚼劲,超级开胃同惹味🔥
回味泡椒凤爪

🥛 冻奶茶 $6

🍋 冻柠茶 $6
同样地采用咗自家制茶底,感觉好清新☺️
冻奶茶/冻柠茶

🥣 海底椰汤
真材实料,滋阴润肺,味道十分清甜,正👍🏻
海底椰汤

美极干炒牛河