2025-01-17 0 浏览
🧋冻奶茶。呢杯饮品色泽金黄透亮,睇到就有饮嘅欲望。奶香浓郁,同茶香完美融合,饮一口,清新嘅口感瞬间喺口腔中散开。加咗冰块,整杯饮品更加清爽,适合炎热天气享用。呢杯冻奶茶不止可以解渴,仲系餐前或餐后嘅好选择。🥢鸡扒喇沙汤金边粉。呢道菜以独特嘅泰式喇沙汤底著称,汤头呈现出诱人嘅红色,散发香料嘅浓郁气息。金边粉口感滑顺,挂哂汤汁嘅精华,每一啖都充满味道,而且份量仲要好多。鸡扒经过精心烹调,外脆内嫩,搭配浓厚嘅喇沙汤,更加相得益彰。呢道菜不止味道丰富,仲带有一丝微辣,非常适合喜欢尝试新口味嘅食客。🥢怀旧铁板肉眼牛扒配薯菜。嚟得呢间餐厅紧系要试下啲扒,肉眼扒系铁板上滋滋声,加埋汁真系好香。肉眼牛扒选用上等部位,肉质鲜嫩多汁,每一啖都好惹味。搭配新鲜嘅薯菜,不止增添色彩,仲提供丰富嘅口感层次。我哋拣左黑椒汁,更系为整道菜增添一抹独特嘅风味,叫人回味无穷。餐厅位置喺深水埗,距离地铁站嘅路程都非常近,我哋都觉得系一个非常方便嘅选择。附近食完仲可以行吓商场,亦都唔失为一个好嘅选择。餐厅主打怀旧嘅牛扒餐,钟意食嘅朋友真系唔可以错过。
🥢怀旧铁板肉眼牛扒配薯菜。
2025-01-16