2024-05-24 282 浏览
今日我就来到位于屯门NOVO WALK既苏哥清汤腩,要食地道的牛腩!🍲🥢首先我点咗间舖嘅人气招牌「鲮鱼球幼面加紫菜」($57)。一上枱就被汤底嘅香浓味道吸引住,汤底清澈见底,满满嘅鲜味同幼面入口即溶!鲮鱼球弹牙有劲,配以紫菜更添风味。💯另一款「蚝油菜心」($15)简单却不失水准,菜心新鲜爽脆,蚝油香浓,食牛腩面又点少得叫返碟菜🥬最后就嚟到我嘅至爱「牛三宝酸辣粉加紫菜」($75)啦!酸辣汤底够味够辣,牛杂入口软滑,配以粉丝同紫菜,层次丰富又开胃!🔥牛腩配酸辣粉又几有新意!☀️总括而言,苏哥清汤腩嘅食物新鲜正宗,价钱实在,食完荷包唔会痛🤩苏哥清汤腩 (屯门)屯门欣宝路8号NOVO WALK地下7号舖#foodie #foodporn #foodstagram #hkfood #hkfoodie #foodreview #foodblogger #delicious #yummy #instafood #foodgasm #foodpics #foodlover #foodaddict #foodcoma #foodphotography #foodiesofinstagram

☀️

苏哥清汤腩 (屯门)
屯门欣宝路8号NOVO WALK地下7号舖

2024-05-23