2024-09-26
终于有机会嚟到呢间bookmark咗好耐嘅小店😙地方细细嘅舖仔尽见尼泊尔特色🥰小店主要做外卖,但都有3张枱仔for堂食😁大家都好合作,食完就自己整理枱面☺️我哋啱啱好等到张枱,即刻转做堂食😝🍒乳酪红石榴薯仔波波 ($40/8pcs)如果有机会堂食一定要试呢个😆即食即加酸辣冻汤入个脆波波度,咁先keep到脆卜卜😛然系一啖过食哂佢🤣先系脆脆嘅口感,再食系绵密嘅薯仔🥔酸辣汤就酸比辣重,唔太觉得辣😗红石榴嘅甜酸比乳酪突出,整体酸酸甜甜,冻冻地,夏天食好消暑😙😙🥟招牌爆汁鸡肉蒸饺 ($58/8pcs)食𠮶阵真系要小心热❗️因为佢比一般饺子更多汤汁😆绝对可以话系饺子版嘅小笼包🥟馅料饱满,实净有口感,沾埋配制嘅香浓花生汁好惹味😋🥛黄金牛奶 ($30)煲到热辣辣嘅牛奶加入黄姜香料🌱黄姜有助入眠,减轻经痛😁牛奶闻落好香,微微甜暖暖地饮落好舒服🥰