2016-12-28 211 浏览
圣诞前夕,跟朋友小聚系指定活动所以今次搞下新意,拣左间尖沙咀新开嘅西班牙餐厅试下因为个日比较早食,所以等左一阵就有位同叫得比较少野食,值得一提嘅系餐厅气氛格调好舒适首先介绍下个羊架,单系佢即叫即烤已经够吸引,加上BBQ做法更加好食同埋厨师处理得好好,几乎无膻味,加埋个酱汁超好食$240三只其实尚算合理价钱另外甜品亦都值得推荐,依个西班牙Toast系有层焦糖脆皮,配埋雪糕食简直系一流记得流肚试下!!至于依个脆炸西班牙churros又值十分有特色,炸得啱啱好即叫即炸 到既时候仲系好热热既玉桂条再加上上面洒满糖粉 甜味同香味都好好!再同时食埋真系有云呢拿籽既雪糕,一涷一热非常衬最后饮品方面,我哋试左两种Sangria,佢做得个果香好好,又无喧宾夺主盖过左个酒味个人比较钟意white opeach,加左Brandy嘅Sangria味道认真唔错整体黎讲系好舒服嘅一餐,贵少少都值,下次会再黎试佢个龙虾饭
圣诞前夕,跟朋友小聚系指定活动
所以今次搞下新意,拣左间尖沙咀新开嘅西班牙餐厅试下

同埋厨师处理得好好,几乎无膻味,加埋个酱汁超好食
$240三只其实尚算合理价钱
Lamb Rack
记得流肚试下!!
La Torrija
至于依个脆炸西班牙churros又值十分有特色,炸得啱啱好
即叫即炸 到既时候仲系好热
Los Churros
White Peach Sangria
Fuji Apple Sangria
整体黎讲系好舒服嘅一餐,贵少少都值,下次会再黎试佢个龙虾饭
2016-12-23
Lamb Rack