2021-09-15 43 浏览
今晚出旺角买波鞋,买完附近见到有好大间车仔面🤩谂起中学时期为咗悭钱买新鞋新衫…星期一至四只会咬面包🥯到咗HAPPY FRIDAY就成班同学LUNCH一齐冲去大排档食嗱喳面🍜🥳餐厅门口见有旧公屋折闸嘅设计极具情怀!餐厅里面都系水泥墙带简约工业风!空间感够,感觉舒适😊点餐纸清晰易明,款式选择多,仲有好多小食!先讲吓碗面嘅辣汁系碗车仔面嘅灵魂🙌🏼辣度适中得嚟又惹味,我钟意❤️猪肠:真系不得了👍🏽,洗得干净仲非常入味!冇臭肠味,又够淋!厚切仲皮脂分明,好正呀😋鱿鱼:辣汁又香又惹味,仲好爽口添🦑鸡翼:卤水好得!好香带少少甜🤏🏼卤水腩肉:呢味做到东坡肉咁,半肥瘦食到停唔到口🤤牛根丸:好弹牙!唔会一阵雪味彩蛋系菜圃原来系舖头自家出品,粒粒爽唔会太咸,系少辣啱晒我👍🏽
鱿鱼:辣汁又香又惹味,仲好爽口添🦑
鸡翼:卤水好得!好香带少少甜🤏🏼
卤水腩肉:呢味做到东坡肉咁,半肥瘦食到停唔到口🤤
牛根丸:好弹牙!唔会一阵雪味
  • 秘制香辣鱿鱼