2024-07-19 48 浏览
今日拍拖揾食揾到去大角咀,上次朋友系李家另一分店食过好正,今日去开旺角专程过大角咀会一会李家🤭泡菜汤🍲我同男友都几中意食韩国野,有时会系屋企附近foodcourt食,个人特别中意食汤捞饭🤣所以今次就叫左个泡菜汤再加个白饭捞捞佢😋天口热有时都会想食啲辣野开开胃,呢个泡菜汤入面都几多菜,仲有几旧豆腐,辣辣地捞饭一流😋芝士拼辣BB猪骨🧀🐖睇menu已经觉得呢个好吸引,谂起几年前同屋企人去韩国旅行食过同款芝士排骨,今日叫个试下😋食法大家都大同小异,都系系板上热溶芝士再包住排骨,不过呢度自己动手,更有乐趣🤣bb猪骨非常腍,咬几咬就脱骨,而且个人觉得其实唔辣,如果好怕辣既朋友仔,可以包多啲芝士🧀仲有薯角炸到脆卜卜好好食😋🤑 人均消费:~$270🤩 推荐指数:8.5 / 10📍 餐厅资料:李家 (埃华街) (大角咀)大角咀埃华街75号地舖☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*・°☆.。.:*

泡菜汤🍲
泡菜汤

芝士拼辣BB猪骨🧀🐖
芝士拼辣bb猪骨

🤑 人均消费:~$270
🤩 推荐指数:8.5 / 10
📍 餐厅资料:李家 (埃华街) (大角咀)
大角咀埃华街75号地舖

泡菜汤