2020-11-05 844 浏览
上网见睇食评,见好多人都话一定要早一两日book位同埋订酱油蟹......但系我都算系几即兴想食,五点几打过去,最快8:30有位👏🏻👏🏻一份酱油蟹, 有两只第一次食酱油蟹,所以冇之前嘅对比,可能睇咗其他人嘅评论,有啲人就话略嫌有啲咸,但系我食落又唔觉🙄 味虽然甜甜地, 有种鲜食蟹刺身嘅感觉,加埋啲配菜,辣椒都唔辣, 配埋洋葱.... 地道嘅韩国风味出晒嚟, 不过酱油味就差减啲😂唔知系咪因为我太迟订,佢哋腌制唔切😂另外会送个紫菜饭,个人本身都钟意食韩式紫菜饭,将啲蟹膏在捞埋落去,真系想再encore👏🏻👏🏻第一次试,整体上来讲大家都值得试吓💕海鲜芝士炒年糕超级重量的邪恶芝士😈 青口、蚬、鱿鱼、虾,水煮鸡蛋加埋用泡菜底炒嘅年糕,混合埋芝士中和辣度🌶 虽然都偏辣,但系都可以接受 烟韧嘅芝士年糕 记得要趁热食两个人食嘅份量,差唔多😂

一份酱油蟹, 有两只

第一次试,整体上来讲大家都值得试吓💕

海鲜芝士炒年糕

超级重量的邪恶芝士😈
烟韧嘅芝士年糕 记得要趁热食

两个人食嘅份量,差唔多😂
  • 酱油蟹