2017-12-29 590 浏览
呢间"葡点"一定要介绍返,午餐无论价钱,卖相及味道, 都系属于高性价比(个人愚见)今早取得“行街纸”, 同朋友 morning car drive,巡例都要对返身边人好些既。午餐图中呢个 "咖哩猪扒意粉",只系收$45,同部份茶餐厅差不多价,甚至仲平过部份茶记,但卖相一流,而且仲内藏三块猪扒,好够食。(你地睇下张餐牌,干牛河都系$39连饮品,午餐㖞!!!)而我就食左另一幅图,“皇牌特餐” 葡式乳猪并葱油饭,卖相又系唔错(以呢个价钱计),仲有一堆沙律菜,食呢个皇牌特餐最大的心灵满足系,加$4就可以转特饮,我就选左+$4 转龙凤柠乐,可乐系原罐上的。呢度另一个好处系,星期六中午繁忙时间唔太需要等位的,够胆的仲可以泊架车系对面望住来食,减少食食下赠送牛肉干的机会。食完仲可以轻松行埋附近百佳及759,买埋家居生活用品先上返车又得。住得元朗,都想生活步伐可以放轻松点,如果星期六日放假都要排大队食野,又或者搅一轮都泊唔到车,甚至系教育路大马路,绿灯都郁唔到车,会很躁底的。 系,从佢既装修, 设备, 员工, 我强烈估佢系美心集团附属的,转个样执靓 D 就卖贵少少既,但对于贫穷的我,咁既价钱有得俾我扮

但对于贫穷的我,咁既价钱有得俾我扮下高档,很满足了。