2020-06-29
呢间汉堡店真系唔算就脚,因为附近又冇商场..黎嘅人真系单单为左佢 (我系咁谂) Anyway, 今日想食得juicy啲!见佢有款有埋烧菠萝 P1 就你啦!我转左猪做鸡->即系「蜜糖芥末菠萝鸡堡」。今日都系好多人啊..好在我一个唔洗等好耐就有位,order完到整好我谂10分钟度佢好厚lol, 根本咬唔晒其实都食得几狼狈下,但系佢块菠萝真系好出色啊!好香好多汁真系佢啲sauce多到流晒出黎..once again..好狼狈..建议同初约会对象唔好食啲咁难handle嘅东西..咁个鸡我就觉得比较散..不过咁嘅价钱都好难expect系原鸡扒/柳,佢都系肉碎整成嘅扒咁,钟意食鸡嘅我都有点失望,下次未必再食鸡~~可能本身嘅猪会几夹,期待下次加13$做套餐,有我配烧卖唔咁热气都几开心,鸳鸯黎讲,我prefer猪over鱼肉。加多杯热柚子满足!