2023-05-13
💭餐厅超级近朗豪坊,系朗豪坊行两分钟就到😌呢排想食下西餐,呢日系开朗豪坊就近近地黎食翻个dinner😋😋😋今次我拣左个2 人set dinner 食👍🏻我想讲个餐都几多野食!本身个餐会包餐汤+沙律bar+2 个mains+饮品+甜品😍😍😍系沙律bar 见到呢间餐厅d 生蚝display 得好吸引!原来餐厅有新鲜既生蚝bar,每日都会有起码6到8款既生蚝比客人选择,买三只会送一只添~本身想同朋友系度饮翻两杯,但系因为set dinner 包左野饮,所以我地就无单点饮品啦😜不过依家餐厅系下午3 点后、夜晚8点前野饮都做紧买二送一既优惠😚🌸沙律bar 🥗🌟🌟🌟🌟沙律bar 都多野拣,有本身调好味道既选择亦有自选蔬菜再自己落toppings!🌸主菜我今日拣既两个主菜都系会有d扒菜(烧得刚刚好,好好味!)、薯蓉(好有口感既薯蓉!)同埋d 炸蔬菜干(炸薯片、炸洋葱、炸紫薯片等等)🌼加勒比鱿鱼🦑拼大虾🦐🌟🌟🌟🌟🌟呢碟野一上台就超级香!未切开d 鱿鱼同未剥虾壳个阵d 口水已经流晒出黎!我想讲个呢个main 既汁真系好惹味~所以完全停唔到口!🌼炭烧肉眼扒拼三文鱼🌟🌟🌟🌟肉眼扒煎得刚刚好!本身已经好够味,
沙律bar 都多野拣,有本身调好味道既选择亦有自选蔬菜再自己落toppings! 🌸主菜
🌼加勒比鱿鱼🦑拼大虾🦐🌟🌟🌟🌟🌟
set dinner 跟个甜品唔错,食埋个甜品就真系好饱!