2023-01-05
约咗中学同学圣诞前见一见面 咁耐无见约得出嚟紧系要揾间坐得耐嘅餐厅 几个朋友都话想食放题 有人介绍之前食过觉得好食 所以我哋就试下😙一放低袋 大家都唔讲咁多即刻发动攻势出去攞嘢 出边有沙律菜 蕃茄仔青瓜 生果另外仲有啲日式小食 中华沙律、螺肉、枝豆个啲除咗前菜之外仲有小丸子、咖喱角、饺子同埋木瓜雪耳糖水添我哋每样都嗌左啲试吓先 睇吓边啲好食再叫😋刺身唔使讲紧系食咗4、5兜啦😂乳鸽我地每人都食咗2只 估唔到食日本放题都可以食到乳鸽而且仲要几好味入边啲肉好嫩😍之后仲再叫咗比目鱼、鲭鱼、羊架、花胶呢啲嚟到放题当然要食多啲啦 出边食好贵架😂虽然4样都好食但如果呢4样要我拣 我强烈推荐大家食比目鱼同埋羊架 呢两样特别好味👍🏻炸嘢就唔使讲 我一个人都食咗10只仲未计班男仔🤣最钟意食就系炸芝麻鸡翼同埋炸榴梿 又香又脆 如果唔系已经last order左 我一定再叫多几只食完甜品再食🤪🤪🤪最后当然唔少得甜品啦 有好多唔同种类嘅雪糕 出边仲有好多细细杯嘅啫喱同蛋糕 如果仲系唔够食可以叫Menu上边嘅炖奶 唔系好甜暖暖地不错👍🏻 总括嚟讲:好不错地点方便而且有好多种类既食物😆价钱又唔算贵 迟下可以再同屋企
除咗前菜之外仲有小丸子、咖喱角、饺子同埋木瓜雪耳 糖水添
我哋每样都嗌左啲试吓先 睇吓边啲好食再叫😋
而且仲要几好味入边啲肉好嫩😍
之后仲再叫咗比目鱼、鲭鱼、羊架、花胶
呢啲嚟到放题当然要食多啲啦 出边食好贵架😂
炸嘢就唔使讲 我一个人都食咗10只仲未计班男仔🤣最钟意食就系炸芝麻鸡翼同埋炸榴梿 又香又脆 如果唔系已经last order左 我一定再叫多几只食完 甜品再食🤪🤪🤪
总括嚟讲:好不错地点方便而且有好多种类既食物😆价钱又唔算贵 迟下可以再同屋企人食😛