2018-05-26 281 浏览
依间店舖既concept好得意,大概意思都系坐低感受眼前一切,其他野就放低啦,好似有啲禅味咁。之前陪叮叮做野行过,见到7点几排哂队。叮叮又话间野都出名,决定今日试一试。我地不约而同叫左猪软骨咖喱饭(5/5)依个真系5粒声,佢个咖喱汁特别肴制,食到有少少姜茸口感,配上两大旧猪软骨,会可以解去食肉既油腻感。而且配菜都好丰富,成个presentation系好既。我地贪心叫感一份两件烤鸡share,有煎香外皮但食唔到有油,very nice。Ummmmmm,系依度因为挂住望周围既人食野而得罪左叮叮,真系吓死me。叮叮话依度既感觉似apartment,我都认同依度好舒服既。好彩美食征服左叮叮既心,如果唔系我就无机会再写食评,横尸街头。「我嬲㗎,不过食咩喇?」叮叮既金句。身于坐忘,目空一切。眼前只有美食跟叮叮,可以好好享受恬静的一晚。

我地不约而同叫左猪软骨咖喱饭(5/5)
猪软骨咖喱饭

Ummmmmm,系依度因为挂住望周围既人食野而得罪左叮叮

「我嬲㗎,不过食咩喇?」叮叮既金句。

2018-05-23
猪软骨咖喱饭