成日见朋友都去食 有日去荃湾就可以顺路去试下!立鮨绝对系抵食推介!寿司全部都好新鲜 重点系选择超多😋 自己一个人食都绝对无问题👍🏻 【特上吞拿鱼盛合】$170本鲑赤身寿司,中吞拿鱼腩寿司,大吞拿鱼腩寿司,碎葱吞拿鱼腩军舰,火炙中吞拿鱼腩寿司🍣 每一个寿司都无筋 鲜甜肥美!【三文鱼籽海胆大满足(迷你丼)】$99本身自己好钟意食三文鱼籽同海胆!本身谂住散叫两款军舰 点知俾我见到呢个大满足😍 一碗mini size丼 一次过食晒两款嘅刺身🥹 虽然睇相好似好大碗 现实系好细碗🤫 但劲满三文鱼籽同三大块海胆 真系好正🤤 食完真系大满足!【火炙左口鱼边海苔寿司】$26左口鱼边一直系我最中意食寿司之一!最钟意佢入口即溶嘅感觉🤤 而且左口鱼边够厚身 正!

【特上吞拿鱼盛合】$170

【三文鱼籽海胆大满足(迷你丼)】$99