2008-11-16
(14/11/08)一值都想来呢度,在咁靓环境,试试佢既食物质素。Tea time,四人吃了一份high tea。相片中见晒既野,都无乜惊喜,有感想的只系cheese cake,很软滑;山莓果酱甚home made feeling;仲有壶英式红茶,不只有红茶味,还有阵阵的花草香~Club sandwiches,有好多唔热既薯条,三文治馅有薄牛肉片,芝士,牛油果,蛋,生菜,蕃茄,for me, I don’t like that mixture o罗,尤其那些”鞋口”薄牛肉片,夹黎都唔知做乜,完全没味道的。廸士尼特色鸡翼$78,侍应说有六只。呵!六只脱左一边骨的鸡中翼,炸到干晒,缩晒水咁,本身腌味又唔够,完全系错选。幸好环境搭够,week day来食high tea,饮杯咖啡,感觉如置身外国。