2008-04-22 10 浏览
上两个礼拜日同女友去呢间餐厅食。上到去未入去,门口已经望到男女厕标志。果度全部都系坐厕,系呢间舖0既特色我地叫韩式珍珠烧肉套餐、地中海海鲜焗意粉同鸡米花韩式珍珠烧肉套餐:个餐有粟米做配菜、韩式珍珠烧肉做主菜、跟汤同白饭。粟米、汤同饭都只系普通货色,但烧肉系水准之作,有少少辣又唔太咸地中海海鲜焗意粉:个人对呢个意粉有失望,焗得太干,意粉开始变硬(连海鲜都有少少硬),味道只系一般鸡米花:其实只系细粒0既炸鸡,都系炸得太干,略嫌硬,但个甜酸酱几好味最后叫个刨冰,超大兜,冇三个人应该食唔哂一兜食紧果阵,隔离台离座,人走之后,见到服务员系用清洁剂抹台,够卫生!总结而言,个人觉得呢间餐厅唔系真系咁差,只系以呢个价钱(午餐两个人两个主菜一个小食一个甜品要二百蚊落楼)有少少唔值,不过一次半次就当新体验啦

果度全部都系坐厕,系呢间舖0既特色
我地叫韩式珍珠烧肉套餐、地中海海鲜焗意粉同鸡米花

最后叫个刨冰,超大兜,冇三个人应该食唔哂一兜

韩式珍珠烧肉套餐
左:地中海海鲜焗意粉 右:鸡米花