2017-08-20
Happy friday点少得放题呢! 同朋友一行四人今次简左呢间大喜屋食8点半楼下已经排满哂人,好夸张!入到去点住少少特别刺身食住先!象拔'pon' 好脆口,蟹脚好甜,带子都好大粒!因为个人好中意食带子, 所以又点左个黑松露带子沙律超fresh! 之后又点少得海胆手卷呢!呢到既海胆唔会苦同腥!而且又够大旧不过d饭都算大旧,建议可以点一件过下口瘾。香茫三文鱼卷,不错。呢块烧牛肉真系极推烧得好好食,岩岩好,一d都唔硬,好有牛既香味必食呀!芝麻鸡翼都系我既最爱,今餐一共食左3 只,好邪恶 格黎果粒芝士虾球都好过瘾,可以拉到劲长既芝士丝甜品仲可以点哈根大师,一人限点一杯,已经好满足呢间放题系我食过咁多间最舒服既一间,坐位够阔,加上饮品唔需要自己出去拎,减少左d人系走廊行黎行去,坐得好舒服!而且d 侍应都好nice, 岩咀形既都可以倾番两句最贴心既系呢到仲有叉电器借,真系边食边影相都唔洗惊呀
香茫三文鱼卷,不错。
甜品仲可以点哈根大师,一人限点一杯,已经好满足