餐厅: 香江花月 (百誠大廈)
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
约左朋友餐聚 咁岩天气转凉 拣左食呢间华丽打边炉!一去到地方够哂大 装修华丽有格局 枱与枱之间都好阔落 5会觉得好压迫 岩哂同朋友倾住食打边炉🍲🍲一去到 餐前 会比杯开胃茘枝特饮你饮左先味道好清新 好好饮!细细杯饮完个杯仲有条小锦鲤 好可爱😍餐厅好贴心中间分左两个酱料区 5洗食客走到咁远拎调味料 好方便 一般豉油 生油 生蒜 炸蒜 芫茜 葱 指天椒都有 另外仲有麻酱 沙茶酱 腐乳 黑醋 芝麻 等等 多款选择 😍😍😍 酱料爱好者! 嚟到打边炉配料都相当多 材料质素都不错安格斯肥牛💰188 分量5算多 大约十片但好有牛味 好食😁其他食材都正常 好食汤底拣左 麻辣同芫茜皮蛋汤 💰118 (鸳鸯汤底锅 有沙嗲芫荽麻辣清汤)麻辣汤有惊喜 食落带有一阵孜然香味 但就5算辣 钟意食辣嘅朋友 就可能5够喉佢仲有好多创新汤底 玫瑰牛乳锅/花胶鸡下次会试下😁叫左饮品 呢杯叫「凤琉香 」💰68 (mocktail)主打菠萝味 有得拣mocktail/cocktail 我今次就选择咗 mocktail不过整体感觉似杂果宾治味小小偏甜朋友选择左呢杯「瑰洛月」💰68(mocktail)主打用洛神花、玫瑰、苹果 味
约左朋友餐聚 咁岩天气转凉

麻辣汤有惊喜 食落带有一阵孜然香味
但就5算辣 钟意食辣嘅朋友 就可能5够喉
佢仲有好多创新汤底 玫瑰牛乳锅/花胶鸡
下次会试下😁
叫左饮品 呢杯叫「凤琉香 」💰68 (mocktail)
不过整体感觉似杂果宾治味
小小偏甜
瑰洛月

朋友选择左呢杯「瑰洛月」💰68(mocktail)主打用洛神花、玫瑰、苹果 味道带酸 好开胃 相对上我觉得呢杯好饮啲 比较特别
同埋送餐上嚟嘅时候仲会有烟雾
不过可惜侍应 太快手我哋都影唔到相
如果可以配合下 比我哋打卡就更好🤣

食完最后餐厅仲有个神秘打卡位!呢间餐厅指定动作 食饱饭仲可以去同朋友影下打卡相
好靓!

整体 食物质素环境都不错 适合朋友家庭聚餐